18/04/2025 13:49:15 - 18/04/2025 13:49:15 - 101 Okunma

14. Kariyer Günleri kapsamında, Exc. Sous Chef Aykut Akagündüz, öğrenciler ve mesleğe ilgi duyanlarla Asçılık mesleğinde güncel uygulamalar ve meslekte kariyer planlaması hakkında çok degerli bilgilerini paylaştı. Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Selman Bayındır moderatörlüğünde yürütülen bu etkinlikte Chef Akagündüz Ar-Ge çalışmalarından füzyon, moleküler ve yeni vegan yemeklerden örnek tarifleri de açıkladı.
Chef Aykut Akagündüz’e katılımından ve çok değerli bilgilerini paylaşmasından ötürü teşekkür ederiz.

kariyer klu

Facebook Twitter Google Plus
kariyer günler 14
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi