13/11/2024 12:23:40 - 13/11/2024 12:23:40 - 4 Okunma

Vizyon: Türkiye’nin önde gelen aşçılık programlarından biri olmak, aşçılık mesleğinin öğretilmesinde güncel ve yenilikçi teknikleri, uygulamalı ve kavramsal olarak öğrencilere kazandırmak.

Misyon: Öğrencilerle yenilikçi aşçılık teknikleri uygulamak, aşçılık mesleğinin güncel eğilimlerini takip etmek, Türk mutfağının birer elçisi olarak nitelendirilmelerinde öğrencilere yöresel ve özgün mutfakların yanı sıra iş ahlakı gerekliliklerini de kazandırmak. Aşçılık mesleğin kavramsal ve uygulamalı bilgi ve yetkinliklerinin kazandırılması. Bu bağlamda sektöre kalifiye iş gücü sağlanması.

vizyon misyon

Facebook Twitter Google Plus
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi