PMYO Aşçılık Programı

Otizm Farkındalık Ayı Kapsamında Okulumuzda Kurabiye Süsleme Etkinliği Düzenlenmiştir.

18/04/2024 11:41:43 - 19/04/2024 11:41:43 - 333 Okunma

Otizme yönelik farkındalığın artırılması amacıyla Nisan ayı tüm dünyada Otizm farkındalık ayı olarak tanımlanmıştır.

Bu kapsamda Kırklareli Otizm Derneği ve Pınarhisar Meslek Yüksekokulu-Aşçılık Programı otizme farkındalık oluşturmak amacıyla otizmli minik şeflere yönelik kurabiye süsleme, poğaça ve kanepe yapımı etkinliği düzenlenmiştir.

Etkinlik için Pınarhisar Meslek Yüksekokuluna, Kırklareli Otizm Derneğine ve etkinlikte görev alan Öğr. Gör. Dr. Mehmet Selman Bayındır, Öğr. Gör. Aykut Aybaş, Öğr. Gör. Elçin Güngör, Aşçılık Programı, Turizm İşletmeciliği Programı öğrencilerine ve etkinliği ziyaret eden Kırklareli Karahıdır Özel Eğitim Anaokuluna teşekkür ederiz.

KLU Haber Otizm Aşçılık Pınarhisar

Kurabiye susleme
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.