PMYO Aşçılık Programı

Aşçılık Programı Mezun Öğrencilerimizle Söyleşi

02/12/2022 14:39:32 - 02/12/2022 14:39:32 - 264 Okunma

Mezun Kürsüsü Aralık 2022 Etkinlikleri kapsamında Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programından 2019 yılında mezun olan öğrencilerden Cevat Can Dallı ve Umut Genel mevcut Aşçılık Programı öğrencileriyle buluştu. 1 Aralık 2022 tarihinde iki saat süren söyleşinin ardından Öğr. Gör. Mehmet Selman Bayındır ve Öğr. Gör. Aykut Aybaş tarafından mezun öğrencilerimize teşekkür belgesi takdim edildi. Söyleşinin moderatörlüğünü yürüten Öğr. Gör. Mehmet Selman Bayındır’a ise Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı V. Öğr. Gör. Aykut Aybaş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Teşekkür belgelerinin takdiminin ardından Umut Genel okulumuz mutfak atölyesinde örnek uygulamalar gerçekleştirerek uygulamalı sunumlarını öğrencilerimizle paylaştı.

Mezun Söyleşi Workshop

Mezunlarla_Söylesi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.